Welkom op mijn site

Een Theefeest is voor iedereen

Jong en oud, iedereen kan meedoen en meegenieten van een theefeest. Of zoals de Argentijnen zeggen; ‘Thee is de drank van acceptatie en vriendschap.’


Voor theeliefhebbers

Theeliefhebbers komen volop aan hun trekken bij de TheeTuin. Op onze theekaart staan meer dan twintig soorten thee. Een divers palet aan smaken van witte, groene, zwarte en kruidenthee.


Lekker feesten

Wie de TheeTuin inschakelt kan zelf lekker feesten. Geen gedoe met boodschappen doen, de afwas of taarten bakken.


Sfeer

De TheeTuin staat voor een mondiale theesfeer. Thee is ten slotte een echte werelddrank. Zowel ons aanbod in thee als in taart is van alle windstreken. En sfeer nemen we mee, zoals ons terras bijvoorbeeld. Een extraatje dat niets kost maar wel een hoop sfeer geeft.


Vers, vers, vers!

Oude taarten komen er bij de de TheeTuin niet in. Bij thee hapt een stuk taart lekker weg. En dat moet natuurlijk vers zijn! Wij bakken alle taarten vers, in eigen keuken met zoveel mogelijk biologische ingrediënten.


10 Jaar ervaring

Ja, de TheeTuin is al meer dan tien jaar bezig met het organiseren van theefeesten. We hebben dus ruime ervaring opgebouwd in het bakken van taarten en het zetten van thee. De TheeTuin is betrouwbaar, we doen wat we beloven en we houden ons aan afspraken.

de TheeTuin in essentie

Flexibel

Als klein bedrijf zijn we flexibel. We denken graag mee om van een feestelijke gelegenheid een fijn theefeest te maken.


Duurzaam

Ruim tien jaar zijn we bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. We kiezen voor 80% biologisch en 20% fair trade. Ons 100% vegetarische aanbod is een bewuste keuze.


Binnen én buiten

Voor het organiseren van een theefeest zijn we niet afhankelijk van het weer. Gelukkig maar, in Nederland weet je het toch nooit. Op locatie betekent voor ons binnen; in huiskamers, bij kunstateliers, bibliotheken, op scholen, kantoren of waar maar ruimte is om een feestje te houden. En zodra het weer het toestaat kunnen we ook lekker naar buiten; in de tuin, op een plein of op straat, het park of het bos in.